Rebelka Eva Holubová: Porušila zákon!
26 | 12 | 2019 I Imrich Kovačič

Herečka Eva Holubová si žije podľa svojho. Hlavu si očividne neláme ani s českými zákonmi a tak jeden bez problému porušila. Informuje Aha online!


Legendárna česká herečka Eva Holubová (60) nedávno pokrstila knihu Emila Bratršovského (63) a krst si náramne užila. Herečka sa bavila natoľko, že asi pozabudla na takzvaný protifajčiarsky zákon a v reštaurácii, kde sa akcia konala, si bez problému zapálila. Holubová je jednoducho rebelka!

Jej kolega, herec Jiří Bartoška takisto fajčí všade. Dokonca si zapálil aj u zarytého nefajčiara, niekdajšieho českého prezidenta Václava Klausa. A neodradili ho ani zdravotné problémy vrátane rakoviny, ktorú mu pred rokmi objavili, našťastie, v liečiteľnom štádiu.

Česká herečka Eva Holubová má na svojom konte takmer 50 celovečerných filmov, mnoho inscenácií a seriálov. Je držiteľkou Českého leva za úlohu vo filme Alice Nellis Ene bene (1999). Predstaviteľka prevažne tragikomických úloh je vydatá za výtvarníka Miroslava Zdeňka a je matkou dvojčiat Adama a Karolíny.

Či z toho porušenia zákona pre rebelku Holubovú vyplynuli aj nejaké následky nie je známe. Za porušenie protifajčiarskeho zákon v Česku hrozí pokuta až 5.000,-CZK (cca 190,-€). Účet v reštaurácii môže byť potom pekne mastný!

Vyzerá stále skvele, nemyslíte? Vášáryová rozžiarila filmovú premiéru
26 | 12 | 2019 | Imrich Kovačič