PRAVDA ODHALENÁ: Osobný lekár Schumachera šokuje celý svet! Pravda o ktorej doteraz nikto nevedel
18 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Fanúšikovia Michaela Schumachera verili tomu, že v decemberi konečne uvidia pilota F1. No dočkali sa iba sklamania. Film nebude. Aspoň čiastočne ich ale potešil lekár, ktorý naznačil, ako na tom nemecký športovec je.


Od konca roku 2013, kedy sa Michaelovi Schumacherovi prihodila nehoda pri lyžovaní, vlastne nikto poriadne nevie, ako na tom legendárny automobilový pretekár naozaj je. Fanúšikovia sa ale v poslednej dobe upínali k jednému dňu na konci tohto roka. 5. decembra mal totiž mať premiéru dokument z dielne nemeckých filmárov.

Lenže produkčná spoločnosť plánovanú decembrovú projekciu nekompromisne zrušila a vysvetlila to slovami, že autori na dokument ešte potrebujú čas kvôli veľmi dlhému materiálu. Priaznivcom motoristickej legendy aspoň všetko vynahradili slová jedného z jeho ošetrujúcich lekárov.

Jean-Francois Payen im dal aspoň malú nádej, že sa mu darí o čosi lepšie. Hovorí totiž o istých pokrokoch. "Michaela pravidelne navštevujem a hovorím s jeho rodinou. Pravidelne ich informujem o tom, aké pokroky robí, "povedal podľa serveru sport.cz médiám.

Inak bol ale už pomerne tradične nekonkrétne. "Jeho žena Corinna vytvorila k Michaelovej liečbe úplne ideálne podmienky. Dobre vie, ako závažná celá situácia je, a ako dlhá a ťažká cesta je ešte pred nimi, "dodal lekár.

Schumacher junior: Poprvýkrát o nehode svojho otca. Srdcervúci odkaz
O stave Michaela Schumachera (50) už roky kolujú iba špekulácie, keďže od jeho nehody ho drží rodina mimo mediálneho dosahu. Preto všetkých teraz prekvapilo, keď o svojom otcovi prehovoril jeho syn Mick (20). Čítať ďalej
16 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová