Vojvodkyňa Meghan Markle: Zrada oboch rodín naraz?
16 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Vojvodkyňa Meghan má dve rodiny, do jednej sa v Štátoch narodila, do britskej kráľovskej sa vďaka sobášu s princom Harry dostala. Tohtoročné Vianoce sa jej podarí sklamať obidve naraz. Ako je to možné?


Keď vyšlo najavo, že vojvodkyňa Meghan a princ Harry si na konci roka vyberú dovolenku a na Vianoce "zradia" kráľovnú Alžbetu , pretože tieto dni strávia v USA, rodina Meghan si začala robiť nádeje. Všetci dúfali, že by mohlo konečne dôjsť k zmiereniu.

Meghanin starší brat Thomas bol ešte v októbri ohľadom vzťahov optimistom. "Dúfam, že sa s ním Meghan spojí, ale môj otec sa musí pripraviť na to, že sa to nemusí nikdy stať. Nespojila sa s ním od chvíle, čo mal srdcový záchvat, "prezradil vtedy server dailymail.co.uk.

Vôľu nadviazať so sestrou normálne rodinné vzťahy demonštroval aj nasledujúcim vyjadrením. "Nemám žiadny záujem robiť veci horšie medzi ním, Meghan a Harrym. Želám si len, aby sme sa uzmierili a boli jedna rodina, "dodal Markle.

V týchto dňoch však vzali všetky nádeje za svoje. Ukázalo sa totiž, že vojvodkyňa zo Sussexu sa v USA teší na stretnutie so svojou matkou Dori Raglandovou.

Meghan a Harry idú hlavou proti prúdu. Kráľovná si buchla po stole: DOSŤ!
Alžbeta II. musela ako hlava monarchie tento rok čeliť nejednému škandálu, preto sa rozhodla konať. Jedným z najväčších škandálov bolo tohtoročné cestovanie princa Harryho a jeho manželky Meghan súkromnými lietadlami. Kráľovná teraz hľadá posilu,... Čítať ďalej
15 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová