Kedy verejnosť uvidí Michaela Schumachera naživo? Od tragickej nehody ubehlo už 6 rokov!
14 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Od nehody, pri ktorej bol vážne zranený slávny jazdec Michael Schumacher, ubehlo už skoro 6 rokov. Jeho manželka Corinna poskytla rozhovor pre magazín Mercedes.


Schumacher je už viac ako päť a pol roka držaný bokom od zvedavých očí médií aj verejnosti. Od incidentu na lyžiach s ním hovorilo len veľmi málo ľudí a takmer nikto nevie, ako na tom slávny pilot Formuly 1 dnes skutočne je. 

Nie je prekvapujúce, že ani jeho manželka neprezradila viac podrobností. Naopak spomínala na to, čo všetko s Michaelom prežila. "Keď mi bolo 30, snívala som o tom, že budem mať koňa. Michael so mnou zaletel do Dubaja, aby sme sa na nejakého pozreli," povedala Corinna.

Ich dcéra Gina Maria prezradila jedno z Michaelových tajomstiev. Tvrdí, že jej otec bol rád, že dáva koňom prednosť pred autami. "Tie zavrieš do garáže, ale o kone sa musíš starať stále," uviedla.

Princ Harry sa dozvedel krutú pravdu! Charles nie je JEHO OTEC!
Princ Harry sa vraj dozvedel krutú pravdu, ktorú pred ním ostatní členovia kráľovskej rodiny roky tajili. Princ Charles údajne nie je jeho otec. Čo sa teraz deje v kráľovskom paláci? Čítať ďalej
13 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová


5. december 2019. Deň, kedy svet po prvýkrát od osudnej nehody, ku ktorej došlo v roku 2013, uvidia legendárneho pilota Formuly 1 Michaela Schumachera. Informácie nielen o jeho kariére, ale aj o súčasnom zdravotnom stave, by mal priniesť dokument s názvom Schumacher. A fanúšikovia neprestávajú veriť, že sa v ňom objaví aj on sám.

To zatiaľ nie je úplne isté a nepotvrdili to ani sami tvorcovia, ktorí sa však snažia, aby sa v ňom pretekár aspoň krátko mohol. Bývalý šéf F1 Bernie Ecclestone, ktorý sa na dokumente podieľa, už skôr prezradil, že snímka bude obsahovať zábery samotného Schumachera u neho doma s rodinou - vôbec prvýkrát od nehody na lyžiach.

Súčasťou filmu budú aj rozhovory s jeho najbližšími - manželkou Corinnou, otcom Rolfom a deťmi Gino-Máriou a Mickom, ktorí si inak svoje súkromie maximálne strážia. A spolu s tým, ako natáčanie postupuje, sa objavujú nové a nové informácie o závodnej legende.

Kim Kardashian a jej zásadná zmena v živote! Kanye West našiel Ježiša a Kim chce zahaľovať
Kim Kardashian (39) sa v živote netajila ukázať svoje telo, či už pred zrakmi ľudí alebo pred kamerami. Pred rokmi zbalila rappera Kanyeho Westa (42). Teraz to ale vyzerá, že práve kvôli nemu bude musieť s vyzývavosťou trochu ubrať! Čítať ďalej
13 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová