Obľúbený herec šokoval fanúšikov! Strávil noc s Paris Hilton
09 | 11 | 2019 I Magda Danková


Pred niekoľkými rokmi bol hollywoodsky herec Leonardo DiCaprio spojovaný s dedičkou hotelového impéria Paris Hilton. Nikdy sa však nepotvrdilo, že by tvorili pár. Teraz sa však spoločne objavili na jednej akcii v americkom Los Angeles. A podľa svedkov si to veľmi užívali. Trávili spolu celú dobu, popíjali drinky a tancovali.




Štyridsaťštyriročný herec Leonardo DiCaprio je stále idolom žien po celom svete. Momentálne má chodiť s Dvadsaťdvaročný modelkou Camila Morroneovou. Lenže v utorok si vraj užíval noc s úplne inou ženou, a to s Paris Hilton. Dcére spoluzakladateľa spoločnosti Hilton & Hyland bolo tento rok tridsaťosem rokov a mala by byť v súčasnej dobe nezadaná.

Princezná Diana bola obeťou teroru: "Si štetka," kričala na ňu matka
Aj členovia kráľovskej rodiny sú len ľudia. So všetkými silnými aj slabými stránkami. Občas im prasknú nervy a nezriedka dokážu vypustiť aj množstvo pikantných slov. Dokázala to podľa najnovších správ aj macocha princeznej Diany. Potvrdil to totiž... Čítať ďalej
09 | 11 | 2019 | Imrich Kovačič


Herec sa s Hiltonovú objavil na akcii usporiadanej k otvoreniu nového klubu v Los Angeles v americkej Kalifornii. Do klubu sa dostal tajne, aby ho nikto nevidel. "Bolo nečakané vidieť Paris a Lea tráviť spolu čas po celú noc a zdalo sa, že si to užívali. Vypili veľa kokteilov a stále si rozprávali. V jednej chvíli spolu tancovali na remix piesne od Boba Marleyho," povedal denníku The Sun jeden z hostí .

DiCaprio mal s dedičkou impéria chodiť v roku 2000. Trávili spolu veľa času, a to aj vďaka ich spoločným priateľom. Ani jeden z nich sa však v tom čase ku vzťahu nevyjadril. V tom istom roku začal herec chodiť s modelkou Gisele Bündchen. S ňou sa rozišiel až v roku 2005.

Otvorenie nového klubu si nenechala ujsť tiež speváčka Janelle Monáe, ktorá na akciu zaspievala. Ďalej sa tam objavil napríklad DJ Diplo, speváčka Kesha, modelka Winny Harlowová alebo speváčka Ashlee Simpsonová.