MRAZIVÉ! Synov Very Wisterovej uniesol ich otec. Všetko bolo vopred premyslené
28 | 10 | 2019 I Gabriel Matta

V piatok sme

❗MIMORIADNE PÁTRANIE po deťoch Very Wisterovej❗(FOTO)
Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 8-ročnom Harlowovi Paxovi Hulshovi a 5-ročnom Theodoreovi Stevenovi Hulshovi, obaja bytom Osuského ulica, Bratislava. Čítať ďalej
25 | 10 | 2019 | Gabriel Matta
o šokujúcej správe. Dvaja malí synovia moderátorky Very Wisterovej boli vyhlásení za nezvestných po tom, ako sa stratili v nákupnom centre Aupark v Bratislave. Pátranie ukázalo, že ich uniesol otec Jeremy Hulsh a odvtedy o nich zrútená a nešťastná matka nemala žiadne správy. Únos bol plánovaný a ich otec mal pri sebe aj ich pasy. Informáciu dnes zverejnila facebookova stránka HAKA - Cielené pátranie po osobách.


Wisterová sa za Jeremyho Hulsha vydala v roku 2010. S manželom, ktorý má americko-izraelské občianstvo spoločne žili v Izraeli. Vera však o šesť rokov neskôr urobila nečakaný krok. Zbalila si kufre a odišla na Slovensko. A odvtedy sa s manželom naťahujú s rozvodom a o starostlivosť o deti.

V piatok polícia vyhlásila pátranie po dvoch synoch Very Wisterovej. Nezvestní boli od štvrtka popoludnia. Teraz sa ukázalo, že ich uniesol otec Jeremy. Pripravil si únos a zobral chlapcov rovno z nákupného centra a utiekol s nimi do Chicaga. Zúfalá Vera celý čas nevedela, kde sa jej 8-ročný Harlow a 5-ročný Theodor nachádzajú.

NAKA zadržala 19 ľudí zo skupiny takáčovcov
Policajti Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v pondelok skoro ráno zadržali počas zásahov na viacerých miestach 19 osôb zo skupiny tzv. takáčovcov. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti. Čítať ďalej
28 | 10 | 2019 | TASR


,,Podľa posledných informácií bol priebeh nasledujúci: Otec sa presúva z obchodného domu ( Bratislava ) s deťmi do Maďarska (súkromné letisko GYÖR ). Z Maďarska sa presúva letom do Londýna. Z Londýna do Kanady ( Toronto / má tam brata). Interpol žiadal súd Bratislava 5 v sobotu okolo 12:30 o dokumenty na zadržanie otca pri lete z Kanady (Toronto) do USA ( CHICAGO) s pristaním 13:30. Podľa informácií však otec a deti neboli v lietadle, v ktorom predpokladal Interpol. ( CANADA / USA) Podľa informácií nakoniec otec zvolil pravdepodobne cestu z Kanady do USA autom. Mal po neho do Kanady prísť autom jeho brat, ktorý žije v USA (CHICAGO). Cesta trvá približne 6 hodín. Ďalšie informácie zisťujeme," napísal na vyššie uvedenej stránke bezpečnostný špecialista Štefan Farkaš.

Vera sa zatiaľ k celej veci ešte nevyjadrila.

Škandál aký sa len tak nevidí! "Roz**bem ťa", skandoval stand-up komik "Fučo" na Lukáša Latináka. Situácia sa vymkla kontrole!
Slovenský humorista Marek Fučík známy alias Fučo, ktorý uvádza reláciu Temné kecy, sa v utorok večer v priestoroch bratislavského obchodného centra na premiére filmu Amnestia postaral o poriadny trapas, ktorý vyvrcholil vyhodením z premietacej sály... Čítať ďalej
25 | 10 | 2019 | Ján Prokop