Blaha: Médiá sú len prostitútky oligarchov, Kočner, Haščák či Kiska budú v "jednej base"
26 | 10 | 2019 I Magda Danková
Smerácky poslanec Ľuboš Blaha si za cieľ zobral médiá slúžiace Pente a oligarchom. Ultraliberálom vyčíta dvojaký meter, ako základnú jednotku politickej korektnosti. Sám Blaha tvrdí, že je čstýk terčom ich kritiky len preto, že ich ohrozuje. "Čo môže byť lepšie povzbudenie, než keď vás nenávidí Penta?" Pýta sa na facebooku známy poslanec vládnej strany.

"Penta útočí vo svojej Pluske. Píšu, vraj bývalý režim bol zlý, lebo veril v dobro ľudí. A že ľudia sú predsa svine, takže kapitalizmus je lepší. Povedala svinka z Plusky a zakrochkala. A že len "smerácky princ Blaha" verí v to, že socializmus bol lepší. Pcha!

Threema: Kočner ako cestovná kancelária, novinárka Ruttkayová ako Kočnerova "opička"
18 | 10 | 2019 | René Skalný


No skvelé, čiže ak veríte v ľudí, tak ste pre tieto prasce vlastne ten zlý. A oni sú tí skvelí, lebo slúžia Pente a kapitalizmu. To nevymyslíš, to sú slovenské médiá. Sú to penťácke svine a sami sa k tomu priznávajú. A ich hlavný terč je Blaha. Čo môže byť pre mňa väčšou lichôtkou?" Pýta sa poslanec.

"V ďalšom penťáckom médiu, v SME, sa do mňa pustilo to niečo, čo vidíte na obrázku. Kvôli tomuto v Nemecku stavajú záchody pre tretie pohlavie. Najprogresívnejšia vec na svete: nemôžeš to predsa uraziť pisoárom, má predsa svoje ľudské práva!" Reaguje Blaha na komentár istého resp. istej Matie Lenickej predtým Matúša Lenického, ktorý pre spomínaný denník píše ako transsexuálny DJ.

"Netuším, čo to je, ale zjavne sa to najviac bojí toho, že Ľuboš Blaha by sa mohol stať ministrom zahraničných vecí a zničil ich úžasný ultraliberalizmus. Napísalo to komentár Progresívci to dobabrali, že aké bude hrozné, ak liberálna pravica nevyhrá voľby. Veď ďalej bude vládnuť Fico a ministrom bude Blaha.

No katastrofa, ešte by sme náhodou mali dobré vzťahy s Ruskom a nepomáhali Američanom pri zbrojení a vojnách. Že mier - no úplná nočná mora! Zato podvodník Kiska s feťákom Trubanom a Gorilkou Beblavým, to je úplný klenot ľudstva. Pre tuná transexuálov je zjavne Hlina s Matovičom a Borisom Kollárom tá najlepšia alternatíva, určite im postavia sexi záchody a dovolia zakladať LGBTI rodiny a adoptovať deti." Dodáva.

Poisťovňa v reklame propaguje "nerodinu" dvoch mužov s deťmi - na LGBT lobby upozornil aj Dankov poradca
23 | 10 | 2019 | René Skalný


"Pracujúcich ľudí síce oberú o všetky práva, ale to je jedno: najdôležitejšie na svete je, aby tuná on/ona/ono mal svoje vlastné wecko a mohol si zobrať za Rodiča 2 nejaké iné on/ona/ono. A hlavne, aby Blaha nebol ministrom zahraničia. Viete, čo, penťácke čudá? Ja som rád, že sa ma tak desíte. Ak ja som pre vás tá najhoršia nočná mora, znamená to, že to robím dobre - čo môže byť lepšie povzbudenie, než keď vás nenávidí Penta?"

"Do tretice - Eset. V Denníku N sa mi Cynická obluda vysmieva, že nie som v Threeme. Ak si v Threeme, zle je, ak nie si v Threeme, zle je. Poznáte to - kto chce psa biť, palicu si nájde.

Pri všetkej úcte - ja sa s takými ľuďmi ako Kočner, Haščák či Kiska, chcem stretnúť iba raz v živote - keď im prídem oznámiť, že ich majetok prepadol štátu. A že ako usvedčení podvodníci nastupujú do basy. V ten deň sa s nimi rád prídem rozlúčiť a povedať milé a láskavé Zbohom." Nedáva si servítku pred ústa poslanec Blaha.

10 otázok Ľuboša Blahu: Hyena Tódová marí vyšetrovanie, útok na Pentu ide z denníka, ktorý vlastní ESET!
14 | 10 | 2019 | Magda Danková


"Oni to vedia. A mňa hreje pri srdci, že to vedia. Ten deň, keď tieto monštrá skončia všetky v base, vrátane toho upoteného hada z Popradu - ten deň raz príde. A médiá nebudú slúžiť finančným skupinám či milionárom ako sú Penta či Eset. Novinári nebudú prostitútky oligarchov. A Slovensko bude zase slobodné a suverénne." 

"Ja viem, že sa toho bojíte, gangstri. A útočíte cez svoje médiá do človeka, ktorý vás ohrozuje, pretože verí v ľudí a verí v Slovensko. Môžte sa aj rozkrájať, ale ten váš odporný liberalizmus porazíme. Venceremos!" Uzatvára Ľuboš Blaha na facebooku.