MIMORIADNA SPRÁVA: Galko, Rajtár a ďalší vzbúrenci z demokratického jadra SaS končia v strane. Aká je ich budúcnosť?
09 | 10 | 2019 I Peter Bachan

Po tom, ako SaS opustila bývalá podpredsedníčka Jana Kiššova, sa k nej pridávajú ďalší členovia a kritici, ktorí taktiež opúšťajú stranu.


K téme SaS čítajte viac:

PRÁVE TERAZ: Blahová odstúpila z postu predsedníčky poslaneckého klubu SaS
Poslankyňa Národnej rady (NR) SR Natália Blahová odstúpila z postu predsedníčky poslaneckého klubu SaS. Listom o tom ráno informovala predsedu parlamentu. TASR to potvrdila Blahová. Čítať ďalej
08 | 10 | 2019 | TASR


​Zo strany odchádzajú aj ďalšie výrazné tváre - Ľubomír Galko, Jozef Rajtrár, Miroslav Ivan, Vladimír Sloboda, Renáta Kaščáková, Radoslav Pavelka či Pavol Kubiš sú najznámejšími.

"K dnešnému dňu vystupujem zo strany Sloboda a Solidarita – takéto prosté oznámenia prichádzajú do Liberálneho domu z rôznych kútov Slovenska. Dnes sa k Jane Kiššovej pridali Ľubomír Galko, Jozef Rajtár, Miroslav Ivan, Vladimír Sloboda, Renáta Kaščáková, Radoslav Pavelka, Pavol Kubiš a mnohí ďalší. Voľným odhadom ich k dnešnému dňu bude zhruba tridsať a s veľkou pravdepodobnosťou pribudnú ďalší. Strana SaS sa totiž zmenila. Stratila morálny kompas. Nedokázali sme tomu zabrániť, pretože ešte neprecitol dostatočný počet členov. Je nám to veľmi ľúto," uviedlo Demokratické jadro SaS.

Správu budeme aktualizovať.

&__xts__%5B0%5D=68.ARA_EtLaf908B8Sat6CfjuhZGNeL06Uy4OGtHw1nMkLQ4SNO-P2e-g-9xvre6lDNnrXj66QCeIa1GViET_cBSuf0cO_VF9Nj-KvkpvRRmCwWu_3iU6DfjYPEs7BkK9FISDmSGBD2WDEQkjpFYpTa_Kq5-GjPTQVeEQrNcp2x-XZVXIJuCreCsq7bnxVC0syrluzG7gxjWMXniu6aGcElMfuLdyYSnvvFKZm_vdLyFU4mA5CrcMOcmkTWqPo1ytJeX4QDfeZfyyOdYkZv8y01dnqBoWqwldWrCa3oUe4p4urzzBnsqIOAl6b0SIvvOVIcilFvi0V6NE-JHxRsMbt-jiM&__tn__=-R