ŠOK: Hongkonskí demonštranti zaútočili na "pro-pekingskú" herečku, zaháňali sa po nej dokonca aj tenisovou raketou (VIDEO)
07 | 10 | 2019 I Marek Molnár

Herečka z Hongkongu konfrontovala skupinu nahnevaných demonštrantov, následne bola zasiahnutá neznámou osobou, pričom jej po údere stekala krv po brade. Médiám prehlásila, že ju napadli, keď sa pokúšala vyfotografovať, ako sa podieľajú na vandalizme.


Leung Wing-ngan, známa pod umeleckým menom Celine Ma Tai-lo, bola v nedeľu zranená v Hongkongu. Čínske mesto prešlo tretím dňom protestov, keď vláda rozhodla zakázať masky na verejných zhromaždeniach.

Zábery z konfrontácie herečky s demonštrantmi ukazujú ako má na tvári, a aj na tričku krv. Celine bola zapojená do hlasného "zápasu" s demonštrantmi, zatiaľ čo neznámy muž sa snaží udržať ich oddelene. Dokonca vidno maskovaného muža ako sa ju pokúsil zasiahnuť tenisovou raketou.



Herečka, ktorá má "pro-pekingský" postoj, neskôr prehlásila, že bola napadnutá, keď sa pokúšala filmovať demonštrantov, pretože poškodzovali majetok Čínskej banky. Aj keď video neukazuje, ako sa tento konflikt v skutočnosti začal. Proti demonštrantom sa v nedeľu v celom Hongkongu zameralo niekoľko spoločností.

Radikálni demonštranti v meste zaútočili na civilistov, s ktorými politicky nesúhlasia, vrátane novinárov pracujúcich pre čínske médiá a bankového pracovníka, ktorý pred nimi zakričal: „Všetci sme Číňania“.

ŠKANDÁL: Učitelia označili 5-ročného autistu za "sexuálneho predátora" lebo objímal spolužiacky
Americkí rodičia v Tennessee tvrdia, že ich syn, ktorý trpí autizmom, bol v škôlke označený za sexuálneho predátora a útočníka. Objímal totiž svoje spolužiačky, informoval tento týždeň denník Independent. Čítať ďalej
06 | 10 | 2019 | Ján Prokop