Rafaj kritizuje Kisku: Ex-prezidentovi vyčíta "papalášske" maniere a nešetril ani jeho zosnulého otca!
05 | 10 | 2019 I Magda Danková
Bývalý poslanec za SNS a súčasný predseda Inšitútu národnej politiky - Rafael Rafaj je už roky mimo poslaneckých lavíc. Vysokú politiku ale stále aktívne sleduje aj komentuje. Bývalému prezidentovi Andrejovi Kiskovi vyčíta pokrytectvo ako aj falošnú morálnu pózu. Rafaj sa nebojí byť osobný:

"Ešte som nevidel také maxiego, čo zneužije špičkový ústav pre skutočne ťažké prípady na politikárčenie a vysielanie svojich politických balónikov s programom „zmeny“. Toto je na hlboké dávenie, pane, ako po ťažkom žúre v lietadle z New Yorku..." Začína svoj komentár na sociálnej sieti bývalý národniar.

Kiska sa po operácii srdca rýchlo zotavuje, ex-prezidenta operovali 3,5 hodiny pri plnom vedomí
02 | 10 | 2019 | Magda Danková


"Sadnite si hlboko do kresla, lebo egomaniaci a psychopati „tejto krajiny“, čo sa neštítili zneužiť ani anjelov na svoje politicko-karieristické ciele si idú zrazu nohy potrhať od záchrany Slovenska. Uvoľnite im cestu, prosím! A zoberte si dáždniky, lebo nás čakajú prívaly srdcerevúceho dažďa a slź dojatia, z obrátenia sa globálneho šavla na vlasteneckého „pavla“, len toť po ohlásení novej strany Vlasť..." Pokračuje Rafaj.


"Aké priehľadné, niekto by potreboval bajpasy aj medzi mozgové závity... Takéto papalášske maniere asi videl u svojho papá, kde súdruhovia boli zvyknutí chodiť liečiť sa do lepších zariadení, než tých ľudových. Veď oni dnes nie sú už súdruhovia, ale ostali lepšoľudia." Dodáva ex-poslanec.

"Taký lepšo- a najmä NAYčlovek, ten vám na rozdiel od nás obyčajných vlastencov, dokáže milovať až za hrob, Sorosa, globalizáciu, Ameriku, Brusel, NATO a ešte mu v jeho obrovskom srdci ostane miesto aj na „milované Slovensko“... Asi mu tam namontovali o jednu komoru alebo chlopňu viac a myslí si, že je turbo Planéťan, alebo v narkóze zbadal ako sa k nemu blíži anjel smrti... Skutočný, nie vymyslený, a nemusel vyzerať práve "dobre," nešetrí kritikou Rafaj.

"Občan Kiska asi nezbadal, že terazky žijeme formálne v demokracii. Zrejme si pomýlil aj oddelenie, kde mal namierené sa liečiť. To by som chcel vidieť, ktorým pacientom ešte ústav umožňuje vystúpiť pred logom štátneho zdravotníckeho zariadenia s nastúpeným ansámblom v pozore a pred kamerami vyjadriť svoje pocity, odkazy tete Anke aj mame Márii, otcovi Andrejovi staršiemu aj bratovi Jaroslavovi... Viem, že idú voľby, ale takýto hnus? Na to fakt musíte mať liberálny žalúdok." Uzatvára svoj príspevok predseda Inštitútu národnej politiky, Rafael Rafaj.