"Pracovný konflikt": Robert De Niro má žene zaplatiť takmer 11 miliónov za údajnú šikanu na pracovisku!
05 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Hnutie MeToo dosiahlo nový vrchol. Herec Robert De Niro čelí žalobe za rodovú diskrimináciu od bývalej asistentky, ktorá chce v prepočte takmer 11 miliónov eur. Nejde ale o žiadne znásilnenie. Žena tvrdí, že v kancelárii hovoril sprosto.


Jeden z najslávnejších hercov sveta podľa Graham Chase Robinsonovej "vytváral urážlivé pracovné prostredie" a "rodovo ju diskriminoval". Hovoril jej v nadsádzke "pracovná manželka" a ženy vo všeobecnosti označoval urážlivo (išlo zrejme o anglické slová bitch a cunt, americké médiá ich čiastočne vycenzúrovali).

"Robert De Niro neprijal myšlienku, že muži sa majú správať k ženám ako k rovným. Nestará sa o to, že rodová diskriminácia na pracovisku porušuje zákon, "uvádza žaloba.

Angelina Jolie musela údajne podstúpiť liečenie. Verejnosť aj blízky sú v ŠOKU!
Slávna hollywoodska herečka Angelina Jolie má údajne tak veľké problémy s príjmom potravy, že musela podstúpiť liečenie. Tvrdí to magazín NW, na jeho slovách ale niečo nesedí. Čítať ďalej
28 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Tá môže súvisieť aj s faktom, že De Nirova firma ženu zažalovala už v auguste kvôli tomu, že mala spreneveriť peniaze a v práci sa neustále pozerala na Netflix. Najradšej vraj sledovala seriál Priatelia. Podľa De Nira ukradla tisíce dolárov z firemných fondov a minula ich na svoje osobné potreby, cestovanie a jedlo v špičkových reštauráciách.

Žena tvrdí, že bola u De Nira platená horšie ako muži, a navyše ju ponížilo, že jej zadávali domáce práce. Herec tiež údajne vtipkoval o tom, že má viagru na predpis, a povedal jej, aby si ho predstavila na záchode, a naznačoval, že by mohla otehotnieť z použitia spermií.

Ďalej ju urazilo, že De Nirova žaloba ju označuje za flákačku a zlodejku. Žaloba je dostupná na internete a to jej údajne "úplne zničilo reputáciu".

Hercov hovorca uviedol, že "tvrdenie Graham Chase Robinsonovej je za hranicou absurdného".

Princ Harry znova zažaloval bulvárne plátky, tento raz sú to The Sun a Daily Mirror za odpočúvanie telefónu
Britský princ Harry zažaloval vydavateľov bulvárnych novín The Sun a Daily Mirror za nelegálne odpočúvanie telefónu. Ide už o druhú Harryho žalobu voči britským bulvárnym médiám v priebehu týždňa, informovala v piatok televízia Sky... Čítať ďalej
05 | 10 | 2019 | TASR