Blahova ostrá kritika Kisku - "Žalude sú zradcovia a zradia aj Slovensko!"
29 | 09 | 2019 I Magda Danková
Kiska dnes na zjazde žaľuďov vyhlásil, že oni sú "tím ľudí, ktorí majú svoj vlastný silný príbeh, ktorí obstáli v ťažkých situáciách a vedeli sa postaviť na stranu dobra, pravdy a spravodlivosti". Otvára svoj status na sociálnej sieti koaličný poslanec Blaha.

Ex-prezident podľa neho nemá právo stavať sa do pozície morálnej autority, keďže jeho príbeh začal "prihláškou do KSČ" a končí imidžom "veľkého antikomunistu". Píše na Facebooku známy marxista.

"Ja mu nechcem boriť sebavedomie, ale ten jeho silný príbeh začal prihláškou do komunistickej strany, ktorú okamžite po 89-om zradil a spakoval sa do Ameriky. Charakter. Najskôr hľadal dobro, pravdu a spravodlivosť v KSČ, potom v USA a nakoniec ho našiel v úžere. Fakt silný príbeh. Natočte o tom film - Talentovaný pán Ripley 2."Glosuje Blaha, ktorý Kisku obviňuje priamo z úžery;

"Kiska zbohatol na utrpení chudobných ľudí, keď z nich vyťahoval nekresťanské úroky. Fakt silné. Skúste si niekedy vypočuť osudy ľudí, ktorých nebankovky pripravili o všetko - mnohí sú dnes bezdomovci, iní prišli o rodinu a dôstojnosť, niektorí zo zúfalstva spáchali samovraždy.

Nešírme paniku, že musíme vytvoriť predvolebnú koalíciu,povedal Kiska
Nie je potrebné šíriť strach a paniku a vyvolávať dojem, že je nevyhnutné vytvoriť predvolebnú koalíciu voči Smeru. Líder novovzniknutej strany Za ľudí Andrej Kiska to zdôraznil v reakcii na ponuku predvolebnej spolupráce a koaličnej dohody, ktorú... Čítať ďalej
29 | 09 | 2019 | TASR


Ale Kiska sa napakoval, tak čo sa stresovať - je to proste silný príbeh. On ľudí ožobračoval v mene dobra, pravdy a spravodlivosti - ako inak." Pokračuje Blaha.

Kiska podľa poslanca získal aj samotný úrad prezidenta nelegálne; "Do prezidentského úradu sa dostal podvodom, keďže do kampane našlahal ďaleko viac prachov, než dovoľuje zákon. Pán Spravodlivosť. Ešte si aj svoju kampaň odrátal z daní a obral štát o vyše 150 tisíc EUR. To nevymyslíš, to je Kiska. Pán Dobro.

Blaha sa „obul“ do novinárov: Čaputovej kult osobnosti - slovenské médiá už prekonali aj Severnú Kóreu!
27 | 09 | 2019 | Magda Danková


A keď sa na to došlo, tak utekal za generálnym prokurátorom a loboval za svoju firmu. Pán Pravda. Ale nebojte, to všetko Kiska robil v mene dobra, pravdy a spravodlivosti. On dokonca aj prelietal štátnym lietadlom domov do Popradu milión eur z peňazí daňových poplatníkov iba kvôli dobru. Naš svätý Andrej, patrón letectva."

Poslanec Kiskovi vyčíta aj jeho reakciu po vražde Jána Kuciaka a jeho priateľky:"Jeho silný príbeh pokračoval na lyžovačke v Rakúsku, keď sa stala vražda novinára. V mene dobra, pravdy a spravodlivosti ďalej veselo brázdil svahy a vrátil sa až o týždeň.

Ale po návrate sa tváril ako bohyňa pomsty Nemesis, zo svojim nohsledom Šeligom zorganizovali Majdan a pokúsil sa prevziať moc. V lyžiarkach a kombinéze. Naš rakúsky hrdina. A keď mu to nevyšlo, tak si založil Žaluďe, aby mohol ďalej na Slovensku rozsievať nenávisť a americké záujmy. Silnejší príbeh som fakt nepočul. A nikdy ma silnejšie nenutkalo na záchod. Iba keď vidím tohto upoteného podvodníka."

Erik Tomáš alebo Ľuboš Blaha? Jeden z nich sa má údajne stať podpredsedom Smeru
Snem najsilnejšej koaličnej strany Smer-SD sa koná každoročne v decembri. Po tom, ako sa stal Peter Kažimír guvernérom Národnej banky Slovenska, sa uvoľnilo jedno miesto podpredsedu strany. Podľa informácii Hlavného denníka si na tento post brúsia... Čítať ďalej
27 | 08 | 2019 | Peter Bachan


Blaha nezostal nič dlžný ani "prebehlíčke" Remišovej -"A ten jeho tím, ježišmária. To vám je tiež samá pravda, dobro a spravodlivosť. Remišová je až taký silný príbeh, že tri roky robila podtržtašku najväčšiemu psychopatovi slovenskej politiky, ktorý neváhal na svoje daňové podvody zneužiť vlastnú matku.

Potom Matoviča zradila a presedlala na iného daňového podvodníka, ktorý pre zmenu kradol ľuďom pozemky. Silné. Príbeh ako lusk. Dievča má proste odhad na ľudí. Imponujú jej podvodníci."

V kritike Kiskových spolupracovníkov Blaha pokračuje;"V čom je, preboha, jej silný príbeh. Jediné, čím za tri roky v politike upútala, bola jej slávna, inteligentná a mimoriadne dôvtipná odpoveď na novinársku otázku, že koľko členov má OĽaNO.

Odvetila, že ehm, ach, och, uhm, ehm, ja, ehm, ach, och, ehm. Pamätáte. Pohotová asi ako Ďuro Truľo na maturite. Fakt hviezda. Silný príbeh! A najlepšie je, že baba sa hrá na tieňovú ministerku vnútra a živého policajta videla naposledy, keď si robila skúšky na autoškolu. No nekúp to. Pravda, dobro, spravodlivosť a hlavne odbornosť!

Prepánajána a Šeliga? Najskôr tu na pokyn Dona Kisku zorganizoval hnutie známe pod skratkou SS. Slušné Slovensko. Potom ho zradil, lebo Kiska potreboval dokončiť mandát a nepotreboval predčasné voľby. A potom celé hnutie skompromitoval, keď vstúpil do Kiskovej strany, čím potvrdil celému Slovensku, že všetky tie protivládne protesty boli len trápnou politickou maškarádou, organizovanou Kiskom a jeho americkými kamošmi."

"Kiska klame. Žiadne esemesky o možnej spolupráci mi neposlal", tvrdí Matovič
Predseda hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igor Matovič tvrdí, že Kiska klame. Čítať ďalej
16 | 08 | 2019 | SITA


Blaha zachádza ešte ďalej-"Žalude sú zradcovia a zradia aj Slovensko,"nedáva si servítku pred ústa.

"A toto ponúkajú aj Slovensku." Pokračuje smerácky poslanec. "Zradia nás a odovzdajú Amerike. Ako kolóniu. Za tučný zisk. Lebo oni nerozumejú takým hodnotám ako vlastenectvo, solidarita či česť. Oni poznajú len jedinú hodnotu - doláre. Vieš čo, milý Andy? Strč si niekam tie tvoje "silné príbehy" a pakuj sa preč. Už si ubližoval Slovensku dosť. Ty nie si za ľudí, ty si za doláre, za Ameriku a za seba."

"Tvoja strana je hanba Slovenska. A ľudia ti to vo voľbách zrátajú." Uzatvára svoju oduševnelú kritiku poslanec Blaha.