ĎALŠIA "NÁHODA"? Mihálika, ktorého zadržala NAKA, bude zastupovať ten istý advokát, ako Bödöra v prípade vraždy Jána Kuciaka
28 | 09 | 2019 I Peter Bachan

Vo štvrtok zadržala Národná kriminálna agentúra bývalého riaditeľa Spravodajskej jednotky Finančnej polície Pavla Vorobjova, jeho bývalého podriadeného Michala Zubčáka a zástupcu riaditeľa Národnej finančnej jednotky Milana Mihálika. Aké nové prepojenia vznikli?


Vorobjov strávil v Bratislave noc, prepustili ho až včera ráno. Zubčák, ktorý podľa zdroja Plusky z policajného prostredia od začiatku spolupracuje s inšpekciou, sa mal dostať von po pár hodinách, tak ako Milan Mihálik. Toho bude zastupovať advokát s bohatou minulosťou.

K téme čítajte viac:

AKTUALIZOVANÉ: Inšpekcia zadržala Vorobjova a Mihálika, ktorý mali pre Kočnera lustrovať novinárov a prokurátorov
Inšpekcia ministerstva vnútra zadržala bývalého riaditeľa Spravodajskej jednotky finančnej polície Pavla Vorobjova a terajšieho zástupcu riaditeľa Národnej finančnej jednotky Milana Mihálika, informuje Denník N s odvolaním sa na "zdroje z... Čítať ďalej
26 | 09 | 2019 | Peter Bachan


Nitriansky advokát Eugen Cimmermann pôsobil v minulosti ako prokurátor v Nitre, momentálne sa venuje advokácii.

„Nemôžem naňho povedať nič zlé, ale neprišli sme zasa extra do kontaktu,“ povedal pre Plusku advokát, ktorý však chce zostať v anonymite.

Advokátska kancelária Cimmermann má sídlo v Zlatých Moravciach a kanceláriu v Nitre. Tu vzniká ďalšie prepojenie - je to teda v meste, kde býva aj oligarcha Norbert Bödör, ktorého zastupoval práve Cimmermann ešte v decembri 2018.

Vtedy išlo o Bödörovu výpoveď k vyšetrovaniu vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Cimermann sa objavil vo štvrtok pri prepúšťaní vysokopostaveného policajta Mihálika po jeho výsluchu v Bratislave.

PRÁVE TERAZ: Vorobjova mali obviniť zo zneužitia právomoci verejného činiteľa
Bývalého šéfa Finančnej spravodajskej jednotky NAKA Pavla Vorobjova mali obviniť zo zneužitia právomoci verejného činiteľa. Čítať ďalej
27 | 09 | 2019 | Peter Bachan, TASR


Či je to náhoda, alebo nie, nie je teda potvrditeľné - "problém" je v ďalšom spojení Mihálika, "teda Milana, ako mu má Bödör" podľa Plusky hovoriť, sa opäť potvrdilo. Obaja muži majú spoločných známych medzi zápasníkmi.

Je ale viac než zvláštne, že elitného policajta Mihálika v kauze lustrácie zavraždeného novinára Kuciaka zastupuje ten istý advokát, ktorý zastupoval kontroverzného oligarchu v kauze Kuciakovej vraždy.

Je to len ďalšia z mnohých "náhod", ktoré sa pri vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej objavujú, alebo je za tým nejaké ďalšie prepojenie?

TRUBAN V ĎALŠOM VIDEU VYSVETĽUJE "HACKOVANIE" MOZGU DROGAMI: Kedy sa tento šialený kolotoč skončí?
Na sociálnej sieti Facebook sa objavili nové časti z ďalšej prednášky predsedu Progresívneho Slovenska Michala Trubana študentom, kde opäť porovnával užívanie drog s "hackovaním" mozgu. Čítať ďalej
27 | 09 | 2019 | Peter Bachan