VÝROČIE TRAGÉDIE: Ubehlo už 41 rokov od smrti slávneho pilota F1, jeho manželka spáchala samovraždu
21 | 09 | 2019 I Tomáš Suchý

Ronnie Peterson patril medzi najznámejších pilotov Formuly 1 v 80. - 90. rokoch. Zažíval svoje najlepšie roky života, ktoré sa skončili v priebehu zlomkov sekúnd. V priebehu okamihu všetkých fanúšikov zavalil hustý dym a všetci so zatajeným dychom čakali čo sa bude diať.


Po pár minútach diváci spozorovali v diaľke plamene, ale ešte netušili úplne presne čo sa deje. Správa už na druhý deň kolovala všetkými správami, mnohých fanúšikov to zasiahlo, Ronnie Peterson v nemocnici podľahol zraneniam (11.9.1978). Pre tím získal 10 veľkých ocenení.

Vydatá učiteľka vykonávala svojej 15-ročnej žiačke orálny sex!
Je vydatá za hasiča, ale statný požiarnik jej túžbam nestačil. Niekdajšia učiteľka zo základnej školy v New Jersey bola odsúdená na päť rokov väzenia za to, že svojej bývalej žiačke (vtedy 15) vykonávala orálny sex. Lauren Coyleová-Mitchellová... Čítať ďalej
09 | 09 | 2019 | Ján Prokop


Po tragickej smrti sa prestalo dariť aj jeho vernému parťákovi, Mariovi Anderitti, ktorému sa nepodarilo od vtedy získať žiadne ocenenie a po pár rokoch nakoniec ukončil svoju kariéru.

Ronnieho manželku to položilo na kolená, nedokázala sa vyrovnať so stratou milovaného. Uplynulo 7 rokov od tragédie a média zaplavila ďalšia šokujúca správa. Barbro Peterson spáchala samovraždu. Ich dcéra Nina sa vydala za automobilového pretekára, s ktorým žije v Londýne.

Video havárie z 10.9.1978