Schwarzenegger vs Stallone: Rivalita a podpichovanie týchto dvoch velikánov rozpútali na internete diskusiu!
21 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Rivalita dvoch najslávnejších akčných hercov z osemdesiatych rokov je dávno preč. Dnes sú Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger dobrí priatelia. Legendárnemu predstaviteľmi Terminátora tak logicky neuniklo uvedenie piateho Ramba , ktorý dorazil do kín vo štvrtok, respektíve v piatok (v USA - pozn. Red.).


Arnold podpichol Sylvestera na Instagrame. "" Sylvester, práve som videl nôž, ktorý si podpísal pre charitu ... pozri sa ale na tento nôž, "hovorí Schwarzenegger na záberoch a vyťahuje dvakrát tak dlhý nôž, ktorý používal pri natáčaní Predátora. "To tvoje nie je nôž, toto je nôž!" Parafrázuje vzápätí legendárnu hlášku z filmu Krokodíl Dundee.

Na záver videa je však Schwarzenegger vážnejší. "Ale teraz vážne, prajem ti veľa šťastia s Rambom v tomto víkende, dobre? Bude to hit. Ten film bude bomba. Si najlepší, "zaželal nemenej slávnemu kolegovi úspech s novým filmom.



"Mnohokrát vďaka, obrom. Si skvelý priateľ a skvelá hviezda. Môj nôž bude ale vždy ostrejší, než je ten tvoj, "reagoval Stallone na sociálnej sieti, zatiaľ čo fanúšikovskia tábory oboch hercov sa hádali o to, koho nôž je naozaj lepší.

VIDEO TRAILER: Sylvester Stallone sa opäť vracia na obrazovky! Záverečný diel Ramba bude niesť názov: Posledná krv
Sylvester Stallone a posledný z radu filmov Rambo: Posledná krv, by mal nadviazať na úspešný film z roku 2008, kedy po niekoľkých slabších rokoch nakrútil Rambo: Do ​​pekla a späť. Čítať ďalej
30 | 08 | 2019 | Ján Prokop