TRAGÉDIA: Muž sa utopil pod vodou vo chvíli keď žiadal svoju priateľku o ruku: "Kým mu povedala svoje áno, posledný krát vydýchol"
21 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Mala to byť najromantickejšia chvíľa ich života, namiesto toho sa vo chvíli zmenila na najsmutnejšiu. Američan Steven Weber vzal dievča svojich snov Keneshu Antoineovou na krásnu cestu do Tanzánie. Mal v pláne ju tam požiadať o ruku. Urobil to počas potápania, lenže odpoveď na svoju otázku už nepočul. Na hladinu už sa totiž nevynoril a utopil sa.


Američanku Keneshu Antoinovou čakalo počas dovolenky v Tanzánii krásne prekvapenie. Jej priateľ Steven Weber jej počas potápania vyznal lásku a požiadal ju o ruku. "Nemôžem zadržať dych dosť dlho na to, aby som ti povedal, čo všetko na tebe milujem, ale všetko, čo na tebe milujem, milujem každý deň viac a viac. Vezmeš si ma? " Napísal na zatavený papier  vodotesnou fóliou. Lenže na hladinu už nevyplával.

"Už nevyplával a nepočul moju odpoveď. Áno! Áno! Miliónkrát áno, vezmem si ťa! " Napísala zdrvená právnička Kenesha na svojom profile. Zdieľala posledné video svojho priateľa, jeho dojemnú žiadosť aj to, ako pod vodou vytiahol krabičku s prstienkom a ukázal jej ho.

TRAGÉDIA: 17-ročný mladík napadol sekerou svojho o rok mladšieho brata! Čo sa udialo?
Len sedemnásťročný chlapec brutálne napadol svojho mladšieho brata sekerou keď prišiel k jeho posteli. Tento nepochopiteľný čin spôsobil mladšiemu bratovi rezno-sečné rany s poškodením šliach. Mladší brat si totiž to tesne pred útokom stihol dať... Čítať ďalej
13 | 09 | 2019 | Ján Prokop