Pamätáte si na legendárna fotku zo seriálu "Priatelia"? Courteney Coxová prezradila tajomstvo, o ktorom nikto nevedel!
20 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Už štvrťstoročie nás bavia trampoty seriálových Priateľov z New Yorku. Obľúbená herečka Courteney Coxová, ktorá stvárnila postavu Moniky, na sociálnej sieti prezradila veľké tajomstvo, a to prostredníctvom 25 rokov starej fotografie.


V nedeľu uplynie štvrťstoročie od chvíle, čo americká televízia NBC odvysielala vôbec prvý diel dnes kultového seriálu Priatelia o šestici kamarátov z New Yorku. Dôležitou súčasťou partie bola Monika, ktorú stvárnila Courteney Coxová . Obľúbená herečka venuje na sociálnych sieťach výročiu veľkú pozornosť.

Pochválila sa napríklad snímkou ​​z doby, keď ešte pred odvysielaním prvého dielu vyrazili herci do nevadského mesta hriechu. "Keď sme sa šiesti vypravili do Vegas, vtedy ešte nikto nevedel, že sme Priatelia," komentovala archívnu fotografiu na Instagrame Courteney.



A nebola sama, ozvala sa aj predstaviteľka Phoebe. "Pozrite na to! Ešte raz ďakujem, Jimmy Burrows (režisér seriálu - pozn. Red.). Mám ťa rada, Courteney, "napísala pod snímku Lisa Kudrowová. Tú istú fotografiu navyše už predtým pre časopis InStyle komentovala posledná členka ženskej polovice obsadenie sitcome Jennifer Aniston.

"Chýba mi veľa vecí z vtedajšej doby. Mala som strašne zábavnú prácu. Chýbajú mi tí ľudia, ktorých milujem a rešpektujem tak, že to ani neviem slovami vyjadriť, "zverila sa herečka, ktorá ako jedna z mála koketuje aj s prípadným pokračovaním seriálu.

ŠOK: Známa hviezda z legendárneho seriálu Priatelia údajne zomiera. Naozaj zostáva Chandlerovi len 6 mesiacov života?
Matthew Langford Perry alias Chandler Bing zo slávneho seriálu Priatelia má pred sebou posledných šesť mesiacov života, tvrdí magazín Globe s odkazom na jeho priateľov a "zdroj". Podľa serveru Gossip Cop to je len obyčajný výmysel. Čítať ďalej
09 | 07 | 2019 | Ján Prokop