Porotca "Česko Slovensko má talent" Jakub Prachař ma vo vzťahoch jasno: KONIEC! Drsný odkaz pre Agátu Hanychovú
19 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Manželstvo Prachařových je podľa mnohých indícií v troskách a olej do ohňa už prilial aj sám Jakub Prachař. V televíznom vysielaní totiž naznačil, že sa cíti byť opäť slobodný. Máme to čítať ako jasný odkaz pre Agátu?


Agáta Prachařová môže účasť svojho manžela v porote šou Česko Slovensko má talent vnímať v čase prebiehajúcej manželskej krízy ako jednu veľkú provokáciu. Nielenže Jakub Prachař sedí za stolom s Diana Mórovou, ktorá mala byť podľa niektorých špekulácií jeho milenkou, herec a moderátor si neodpúšťa ani prihlúple komentáre.

V súťaži totiž nie je núdza o zaujímavé vystúpenie. Jedno také mala na svedomí Burleska Rocky, ktorá sa zverila, že sa predtým živila aj organizovaním rozlúčok so slobodou. Prachařovi to nedalo, jednoducho sa musel opýtať."Robíteaj vítanie slobody?" Pýtal sa súťažiaci evidentne zaujatý Jakub. Jej odpoveď ho zrejme potešila. "Áno, v zahraničí sa robia aj rozvodové párty," cituje burlesky Super.cz. Takéto služby sa možno budú Prachařovi čoskoro hodiť.

http://www.hlavnydennik.sk/2019/09/16/karel-gott-sa-od-svojich-fanusikov-dockal-ohromnej-%e2%80%8b%e2%80%8bpomoci/

V posledných týždňoch totiž všetko nasvedčuje tomu, že jeho manželstvo je v troskách. Agáta Prachařová dokonca na sociálnych sieťach už opäť vystupuje pod dievčenským priezviskom Hanychová. Ani jeden z manželov síce rozpad vzťahu nepotvrdil, pochybuje o ňom ale málokto.

"Robíte aj vítanie slobody?" Pýtal sa súťažiaci evidentne zaujatý Jakub. Jej odpoveď ho zrejme potešila. "Áno, v zahraničí sa robia aj rozvodové párty," cituje burlesky Super.cz. Takéto služby sa možno budú Prachař čoskoro hodiť.

V posledných týždňoch totiž všetko nasvedčuje tomu, že jeho manželstvo je v troskách. Agáta Prachařová dokonca na sociálnych sieťach už opäť vystupuje pod dievčenským priezviskom Hanychová. Ani jeden z manželov síce rozpad vzťahu nepotvrdil, pochybuje o ňom ale málokto.

Šťastne zamilovaná Lucie Bíla prehovorila o svojich vzťahoch: "Muži pred ňou utekali!"
Speváčka Lucie Bílá (53) je momentálne šťastne zamilovaná do Radka Filipiho (36). No za svoj život si prešla aj obdobím kedy muži o ňu neprejavovali nejaký veľký záujem, dokonca pred ňou vraj utekali! Čítať ďalej
17 | 09 | 2019 | Ján Prokop