Vladimír Prochvatilov: Kto zabil Jeffreyho Epsteina?
17 | 09 | 2019 I Zuzana Perželová

Vladimír Prochvatilov (Fond strategickej kultúry)


Nitky vedú ku kriminálnej rodine Clintonovcov


Amerikou už niekoľko dní lomcujú dohady všelijakého druhu odvtedy, ako našli amerického miliardára a pedofila Jeffreyho Epsteina 10. augusta mŕtveho vo väzenskej cele, kde čakal na súdny proces. Epsteina obvinili zo zneužívania maloletých a z osnovania systému sexuálneho otroctva.V júli na súde vyhlásil, že sa považuje za nevinného ​​a 10. augusta ho našli bez známok života.


Epstein nemusel spáchať samovraždu. Mohol ho niekto zabiť, naznačuje pitva!
Finančník Jeffrey Epstein, ktorého ostraha newyorského väzenia našla v sobotu v cele mŕtveho, mal podľa pitvy zlomeniny v oblasti krku. Mohlo sa tak jednať o samovraždu alebo uškrtenie. Súd obvinil Epsteina zo sexuálnych zločinov a vo väzbe čakal... Čítať ďalej
15 | 08 | 2019 | Ján Prokop

9. augusta súd uverejnil dokumenty, ktoré sú súčasťou žaloby proti Epsteinovej asistentke Ghislaine Maxwellovej, ktorá podľa obvinenia sprostredkovávala sexuálne služby pre Epsteina. Ghislaine - dcéra zosnulého mediálneho magnáta Roberta Maxwella, obvinenia popiera a nachádza sa na slobode. Žalobcovia tvrdia, že Epstein vybudoval rozvetvenú sieť, do ktorej boli vtiahnuté maloleté Američky na účely prostitúcie. Po tom ako ho našli mŕtveho, získava hashtag #  Epstein Murder (Epsteinova vražda) na Twitteri rýchlo na popularite.


Na konci júla bol  na žiadosť Epsteinových právnikov stiahnutý status Sucide Watch (intenzívne monitorovanie, aby sa zabránilo samovražde). Namiesto toho mu bol pridelený „špeciálny monitorovací status“, ktorý si vyžadoval kontrolu každých 30 minút a stáleho spoluväzňa. Deň pred smrťou však spoluväžňa odstránili a 30 minútový protokol v tú noc, keď došlo k smrti nebol dodržaný. Forenzní experti  zistili, že Epsteinova zlomená jazylka a podkovovitá kosť sa často vyskytujú u tých, ktorých zaškrtili.


Starosta New Yorku Bill de Blasio vyhlásil, že Epsteinova smrť bola „príliš  vhodná“:„Mal byť sledovaný 24 hodín denne. Je to jedno z hlavných federálnych zariadení v krajine. Patrí ministerstvu spravodlivosti ... Ako to mohli dopustiť?“


Marek Molnár: Epsteinove divné chúťky? Obraz Billa Clintona oblečeného v modrých šatách!
Jeffrey Epstein mal bizarný portrét Billa Clintona v šatách v jeho manhattanskom sídle. Informuje o tom DailyMailTV. Čítať ďalej
15 | 08 | 2019 | Marek Molnár

Podľa denníka  New York Times, strážcovia spali tri hodiny, v dôsledku čoho vynechali bežnú kontrolu väzňov. Následne sfalšovali svoje záznamy z kontroly. Okrem toho sa ukázalo, že jeden zo strážcov nebol štátnym zamestnancom väznice.


Hashtag #EpsteinMurder v sociálnych sieťach  získava na popularite, rovnako ako hashtagy #ClintonCrimeFamily, #ClintonKillList, # ClintonsBodyCount, #Clintoncide. V príspevkoch pod týmito hashtagmi sa diskutuje o verziách, podľa ktorých Clintonovci zabili desiatky svojich politických oponentov.



Tu sú niektoré príspevky zo sociálnych sietí:

Jeffrey Epstein spáchal „samovraždu“ tak isto, ako zomrela pri dopravnej „nehode“ princezná Diana# EpsteinMurder.


Sam Spadino # TrumpEpstein


Myslím si, že stojí za to zopakovať, že prezident týchto prekliatych Spojených štátov píše v „Twitteri“ o vražde, v ktorej jeho golfový priateľ zabil svojho pedofilného priateľa. Život v týchto dňoch skutočne plynie rýchlym tempom.#EpsteinMurder #EpsteinSuicideCoverUp.


TAFKA thatflahertyguy


Som ohromený - doslova urobili to, o čom hovoria „konšpirační teoretici“.#EpsteinMurder


Sami Abid #YNWA


Donald Trump nezostal stáť bokom.  Na svojom Twitteri  zdieľal príspevok  populárneho herca Terrence C. Williamsa:  „Jeffrey Epstein disponoval informáciami o Billovi Clintonovi a teraz je mŕtvy“. Williams položil otázku, ako mohol spáchať samovraždu človek, ktorý bol 24 hodín denne neustále sledovaný. Slávny herec zverejnil  video, v ktorom uvádza, že  "z nejakého podivného dôvodu, ľudia disponujúci informáciami o Clintonovcoch sú mŕtvi a zvyčajne zomierajú v dôsledku  samovraždy".


V sociálnych sieťach je zverejnený zoznam 82 zamestnancov a strážcov Clintonovcov, ktorí zahynuli za zvláštnych okolností, alebo boli zabití.


Jeden z dozorcov, ktorí strážili Epsteina, zrejme nemal potrebný výcvik
Jeden z dvoch väzenských zamestnancov, ktorí dohliadali na amerického finančníka Jeffreyho Epsteina v tú noc, keď zrejme spáchal samovraždu, neabsolvoval výcvik na dozorcu. Informovala o tom v noci na utorok agentúra AP s odvolaním sa na osobu... Čítať ďalej
13 | 08 | 2019 | TASR

Na zavŕšenie škandálu Bill Clinton nedávno verejne klamal o svojich kontaktoch s Epsteinom. Americké vydanie Washington Examiner  opublikovalo  letecký manifest (Flight Manifest) súkromného lietadla Jeffreyho Epsteina Lolita Express, podľa ktorých Bill Clinton, ako budúci prezident Spojených štátov, letel týmto lietadlom 27 krát, pričom v niektorých prípadoch bez toho, aby bol sprevádzaný agentmi tajnej služby. To vyvracia vydané tlačovým hovorcom Clintona vyhlásenie,  o tom, že "v rokoch 2002 a 2003, absolvoval prezident Clinton štyri lety na lietadle Jeffreyho Epsteina: jeden do Európy, jeden do Ázie a dva do Afriky...".


Na jednom z týchto letov sa, podľa leteckého manifestu, ku Clintonovi a Epsteinovi pripojili hlavný asistent Clintona Doug Band, Ghislaine Maxwellová a bývalá asistentka Epsteina Sarah Kellenová. Obe ženy leteli lietadlom Lolita Express viackrát.


Ghislaine Maxwellová, podľa súdnych záznamov na, ktoré sa odvolávajú  v Miami Herald , „používala verbovačov po celom svete, ich úlohou bolo zlákať ženy, sľubujúc im zamestnanie modeliek, príležitosti na vzdelanie a kariéru v modelingovom priemysle“. Tie, ktoré sa „chytili“ na sľuby, boli vtiahnuté do obchodovania za účelom sexuálneho zneužívania. „Ďalšie súdne dokumenty naznačujú,“ píše denník, „že Sarah Kellenová je jednou z potenciálnych spolupáchateliek Epsteina““.


Band, Maxwellová a Kellenová sa zúčastnili mnohých ciest s Clintonom a Epsteinom po celom svete. Podľa leteckých manifestov koncom septembra a začiatkom októbra 2002, počas letu Clintona a Epsteina do Afriky s nimi neboli agenti tajných služieb, ale herci Kevin Spacey a Chris Tucker. Ďalšími účastníkmi tejto cesty bol budúci člen Rady národnej bezpečnosti Baracka Obamu a správkyňa USAID Gayle Smithová. Týchto ciest sa zúčastnila aj supermodelka Naomi Campbell.


Piloti „Lolita Expresu“ budú svedčiť v procese s milionárom Epsteinom, zatknutom za obchodovanie s ľuďmi a pedofíliu
Piloti, ktorí lietali pre sexuálneho delikventa, milionára Jeffreyho Epsteina v jeho súkromných lietadlách, vrátane neslávne známeho Lolita Express s jeho údajnými mladými obeťami a húfom celebrít po celom svete, boli predvolaní na... Čítať ďalej
27 | 07 | 2019 | Imrich Kovačič

Nie je to prvýkrát, čo sa objavili údaje o letoch Billa Clintona v sex-lietadle pedofilného miliardára. Ešte v roku 2015 vydanie Gawker  publikovalo  letecké manifesty lietadla Lolita Express, podľa ktorých Bill Clinton opakovane lietal v tomto lietadle s pornoherečkou, ktorej meno sa objavuje v Epsteinovom adresári s poznámkou „na masáž“. „Letecké manifesty tiež ukazujú“ píše sa v novinách, „ že Clinton absolvoval viac ako tucet letov so ženou, ktorá podľa mienky federálnej prokuratúry získavala pre Epsteina a jeho priateľov nezletilé dievčatá za účelom sexuálnych služieb a bola potenciálnym spoluúčastníkom jeho zločinov“.


"Rozdiely medzi vyhláseniami Billa Clintona a údajmi leteckých manifestov ešte hlbšie vťahujú bývalého prezidenta do škandálu obklopujúceho Epsteina" -  píše  Washington Examiner s tým, že ani tlačový hovorca Billa Clintona, ani Clinton Foundation neodpovedajú na otázky novín.


V Epsteinovom sídle na Manhattane objavili podivný obraz, ktorý vyvolal "tisíc konšpiračných teórií,"  informuje  stránka artnet.com. Na obraze je vyobrazený Bill Clinton v modrých dámskych šatách (narážka na Moniku Lewinskú) a v červených topánkach na vysokých podpätkoch. The New York Post píše, že tento obraz s názvom Parsing Bill zarazil každého, kto vstúpil do vily: „Každý, kto ho uvidel, sa smial a uškŕňal“.


Prvé kontakty Billa Clintona a Jeffreyho Epsteina sa datujú  už od roku 1993, keď Epstein daroval 10 000 dolárov Historickej asociácii Bieleho domu a zúčastnil sa na recepcii, ktorú usporiadali Bill a Hillary Clintonová na počesť donorov“  píše sa v  denníku The Daily Beast. Spolu s Epsteinom navštívila Biely dom aj jeho dohadzovačka sexuálnych obetí Ghislaine Maxwellová.


Novinári zistili, že pedofilného miliardára do veľkej americkej politiky a Bieleho domu uviedol Sir Evelyn Robert de Rothschild prostredníctvom svojej manželky Lynn Forester de Rothschild. Clintonová knižnica disponuje listom pani de Rothschildovej adresovanom Billovi Clintonovi, v ktorom mu vyslovuje vďaku za rozhovor s Epsteinom.


https://www.hlavnydennik.sk/2019/08/11/skandal-v-kralovskej-rodine-syn-alzbety-ii-figuruje-v-zaznamoch-o-pedofilnych-obchodoch-epsteina-%e2%80%a0-66/

V „čiernom diári“ Epsteina, do ktorého si zapisoval ľudí, zapojených do obchodu so sexuálnymi službami je britský princ Andrew, vojvoda z Yorku. Mená uvedené v „čiernej knihe“ Epsteina sú všeobecne známe, po prvý krát o nich informoval Gawker v roku 2015,  píše  Business Insider. Medzi nimi je bývalý izraelský premiér Ehud Barak; senátor Edward Kennedy; magnát so sieťou supermarketov Ron Burkle; vnuk hollywoodskeho magnáta Lewa Wassermana, agenta pre šport a zábavu Casey Wasserman; právnik Alan Dershowitz, ktorý obhajoval Epsteina na súde; bývalý minister financií USA, člen klubu Bilderberg Larry Summers; žiak Noama Chomského lingvista Steven Pinker; herci Alec Baldwin, Courtney Love a ďalší.


Dôsledky svojho intímneho priateľstva s Jeffrey Epsteinom dnes znepokojuje nielen manželský pár Clintonovcov. Bývalý federálny prokurátor Jacob Frenkel pre agentúru  Bloombergpovedal, že by bolo lepšie, keby všetci, ktorí leteli súkromným lietadlom Epsteina, navštívili ministerstvo spravodlivosti a povedali o tom, čo vedia a nenútili políciu, aby ich hľadali. V Amerike je totižto obrovský rozdiel medzi dobrovoľnou a nútenou spoluprácou pri vyšetrovaní.