Charlie Sheen má opäť vážny problém! Exmanželka ho napadla na súde, čo sa udialo?!
06 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Charlie Sheen (54), hviezda seriálu Dva a pol chlapa bola napadnutá svojou exmanželkou Denise Richardsovou na súde, že dlhuje výživné na svoje dve dcéry takmer pol milióna dolárov. Je naozaj lump alebo exmanželka chce len zarobiť?


Denise Richardsová (48), hviezda Real Housewives of Beverly Hills na súde v Los Angeles minulý mesiac uviedla, že Charlie Sheen dlhuje výživné na svoje dve dcéry Sam (15) a Lolu (14) 450 tisíc dolárov. Aj na Charlieho prezradila, že zarobené peniaze investuje do svojho extravagantného životného štýlu, pred tým, aby sa staral o svoje deti.

Ďalej uvádza, že na seriáli Dva a pol chlapa Charlie zarobil vyše 24 miliónov dolárov, ktoré rozhádzal. 48-ročná herečka tiež obvinila bývalú hviezdu seriálu Anger Management, že manipuloval s peniazmi, aby nemusel platiť.

Obvinenia spočívajú v tom, že v roku 2016 mal na svojej dcéry uhradiť 450 tisíc dolárov, čo sa mu nakoniec nepodarilo. Pritom dospelým členom rodiny vyplatil vyše 600 tisíc dolárov. A zvyšok previedol k vlastnej spotrebe.

Charlieho ďalšie dcéra Cassandra Jade Estevez, ktorú má s bývalou partnerkou Paulou Profit, označila Denise za "chudinku" a klamárku.

Vlani Charlie požiadal o zníženie sumy výživného na dcéry, pretože sa mu nedarilo tak, ako v minulých rokoch. "Nebol som schopný nájsť stabilnú prácu, z mnohých dôvodov som bol zaradený na čiernu listinu zábavného priemyslu. To viedlo k výraznému zníženiu mojich zárobkov, "komentuje obvinenia herec.

Svetoznámy herec Charlie Sheen pochádza z hereckej rodiny. Toto sú jeho príbuzní?!
Svetoznámy herec, žijúca legenda, Charlie Sheen (53) je známy vďaka svojej hereckej kariére ale aj vďaka svojim životným príbehom či pádom. No čo vieme o jeho rodine ? Čítať ďalej
03 | 09 | 2019 | Ján Prokop