Svetoznámy herec Charlie Sheen pochádza z hereckej rodiny. Toto sú jeho príbuzní?!
03 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Svetoznámy herec, žijúca legenda, Charlie Sheen (53) je známy vďaka svojej hereckej kariére ale aj vďaka svojim životným príbehom či pádom. No čo vieme o jeho rodine ?


Ako sa hovorí, aký otec taký syn. Okrem toho že Charlie je svetoznáma herecká hviezda, nieje jediný z rodiny. Jeho otcom je menej slávny herec Martin Sheen, ktorý sa objavil aj na obrazovkách sitkomu Dva a pol chlapa, či v snímke z filmu Wall Street kde mali česť si spolu zahrať.

Aj napriek tomu že obi dvaja používajú priezvisko Sheen, ktoré sa stalo populárnym, nenarodili sa s ním. Martin si meno zmenil, keď sa snažil dostať prácu a s priezviskom Estevez sa mu to nedarilo. Vyrastal v Amerike ako dieťa imigrantov a jeho rodné meno Ramón Gerard Antonio Estévez okamžite prezrádzalo jeho pôvod.

Martin Sheen a Charlie Sheen...

E! News


Martin Sheen, Charlie Sheen a Michael Douglas spolu na snímke z filmu Wall Street...

Moviemarket


 

Okrem iného ma Martin Sheen štyri deti a všetky sa venujú herectvu, Ramón a René niesu až tak mediálne známy, najpopulárnejší je Charlie, pôvodne Carlos Irwin Estévez, a potom jeho brat Emilio. Ten si však ponechal rodné priezvisko – odstránil len dĺžeň – a stále sa predstavuje ako Estevez.

Charlie a Emilio si spolu zahrali v 90. rokoch napríklad vo filmoch Mladé pušky či Muži v práci.

Emilio Estevez.

Huffpost


VIDEO: Hrdina zápasu sa postaral o nový hit internetu! Tomu sa hovorí obetavosť
Jevgenij Černov, hráč FK Rostov, sa stal jednoznačne hrdinom zápasu... Šokujúce video dostane aj nestranného diváka! Čítať ďalej
03 | 09 | 2019 | Ján Prokop