Nurmagomedov vs McGregor: Vzájomná nenávisť týchto dvoch velikánov rastie nebezpečným tempom! Bitka na ulici?
02 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Vojna hviezd UFC naďalej pokračuje, po tom čo Nurmagomedov minulý október zvíťazil nad McGregorom. Konflikt sa ešte viac vyostril, keď Írsky zápasník v apríli zaútočili na Nurmagomedovov autobus, pričom trval na slovách, že šampióna MMA by „zabil“, keby v danej chvíli sa mu postavil. McGregor situáciu ešte viac vyhrotil potom, čo nazval Nurmagomedovu manželkou, moslimskej národnosti ,,uterákom'', s odkazom na tradičný závoj, ktorý mala na ich svadbe.


Nurmagomedov priznal že jeho priama nenávisť voči McGregorovi je silnejšia viac než kedykoľvek predtým. Tvrdí, že keď bude treba, s Írskym zápasníkom si to pokojne rozdá aj na ulici bez pravidiel.

Khabib označil McGregora za „šialeného“ po tom, čo vykonal útok na neznámeho muža v jednom z podnikov v Dubline. Taktiež tvrdí, že Ír stratil zdravý rozum: „Toto je skutočne zlé. Aj keď starší muž na videu, vás desaťkrát udrie do tváre, nemôžete ho udrieť,''vyjadril svoj názor na neférovú potýčku v bare. ,,Toto nemôžete, to je nemožné. Musíme rešpektovať všetkých ľudí. Nerozumiem tomu,'' povedal.

„Niektoré veci robí pre šport dobre, ale momentálne je bez rozumu. Stratil zdravý rozum. Je to šialené. Ako som už povedal, ten chlap nemajú žiadnu triedu, žiadny rešpekt, je to pre šport veľmi zlé," dodal Khabib.

Ronaldo sa pochválil s novou vilou za 1,55 milióna eur! Susedom mu je napríklad aj Conor McGregor
Jeden dom predal a hneď si kúpil nový ešte luxusnejší. Futbalista Cristiano Ronaldo sa zbavil vily v Portugalsku, ktorú od neho kúpil spoluhráč z reprezentácie Pepe. Vzápätí na to si zaobstaral moderný dom v španielskej Marbelle. Za suseda má... Čítať ďalej
11 | 08 | 2019 | Ján Prokop