Lucie Vondráčková odhalila tajomstvo! Tretie tehotenstvo ktoré nedopadlo dobre?
30 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Lucie Vondráčková mala päť rokov jedno veľké tajomstvo týkajúce sa manželstva s hokejistom Tomášom Plekancom, s ktorým má synov Matyáša a Adama. Pár mal mať však ešte jedno dieťa, o ktoré speváčka a herečka prišla. Čo sa stalo ?


Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec sú síce na papieri stále manželia, ale ich vzťah je už pekne dlhú dobu nefunkčný. Speváčka a herečka teraz konečne naznačila, do akej doby sa zrejme datuje počiatok ich manželských problémov . Písal sa rok 2014 a ...

Vondráčková podľa informácií Blesku čakala dievčatko, o ktoré v šiestom mesiaci prišla. Sama Lucie sa nejako nevyjadrila ale nevydarené tehotenstvo potvrdila. "Keď sa narodil Matyáš, veľmi sme si priali druhé dieťa. Adam sa však narodil až z tretieho tehotenstva, "zverila sa denníku.

"Asi ešte dnes nedokážem mať taký nadhľad, aby som posúdila, či práve vtedy začali naše problémy s manželom," konštatuje speváčka a herečka, ktorá si spätne vyčíta, že Plekanca nezapojila viac do chodu rodiny. Na to už je však neskoro.

Rozvod manželov Plekanca a Vondráčkovej sa tiahne od vlaňajšieho augusta, kedy oznámili rozchod po niekoľkoročnom vzťahu. Brali sa v júni 2011, ešte toho istého roku sa im narodil prvorodený Matyáš, ktorého v júni 2015 nasledoval ešte Adam.

Tajný sobáš Lucie Bílej? Na jej ľavej ruke sa objavil záhadný prsteň!
Speváčka poslednou dobou žiari ako slnko a milostné vyznania smerované jej partnerovi Radkovi Filipi sú takmer na dennom poriadku. Teraz si ale pozorný sledujúci mohli na Lucií Bílej všimnúť ešte jednu významnú zmenu. Čítať ďalej
01 | 08 | 2019 | Ján Prokop