Anton Martvoň: Európa musí patriť Európanom a nie Afričanom!
21 | 05 | 2019 I Anton Martvoň

Včera som si vypočul v TV debate na Dvojke "táraniny" od Šimečku z progresívcov, že vraj ekonomická migrácia je pre EÚ i pre SR potrebná.


Blbosť! Ja sa pýtam, keď EÚ potrebuje robotníkov a bojí sa malej pôrodnosti, tak prečo namiesto Fondu na podporu migrácie s 10,5 miliardami euro ročne nevytvorí Fond na podporu rodín v EÚ alebo Fond na podporu pôrodnosti v EÚ s 10,5 miliardami euro ročne? Kľudne z tohto fondu, by sa mohli hradiť zvýšené rodičovské príspevky rodičom, ktorí sa zostanú starať doma o deti, či zvýšená podpora slobodným matkám s deťmi.

Mohlo by sa finančne podporovať zriaďovanie jaslí, škôlok a škôl pre deti v celej EÚ, alebo by sa mohla podporiť bezplatná zdravotná starostlivosť, lieky, či nájomné byty pre rodiny s deťmi, či bezplatné vzdelanie a podpora zvyšovania platov a zamestnanosti pre mladých ľudí v EÚ, ktorých nezamestnanosť v EÚ vo veku do 25 rokov dosahuje skoro 17 percent, t.j. 3,4 milióna mladých (Eurostat 2019). Takouto cielenou pro-rodinnou politikou, by sa v EÚ zvýšila natalita a aj počty Európanov.

Prečo EÚ nezriadi Fond na podporu dlhodobej nezamestnanosti, keď má EÚ cca 16,6 milióna nezamestnaných? (Eurostat 2018). A cielenou pomocou cez rôzne programy, by sa tak pomohlo ešte viac zvýšiť zamestnanosť ľudí v EÚ a aj mladých.

No, namiesto toho EÚ vynaloží miliardy euro na ekonomických imigrantov, ktorí mnohí prichádzajú do EÚ nelegálne a bez rešpektu k národným tradíciám a zákonom! Pýtam sa, keď má EÚ 4 milióny bezdomovcov, 113 miliónov ľudí v EÚ žije ohrozených chudobou vrátane 670 tisíc Slovákov (Eurostat 2017), tak prečo nezriadi Fond na boj proti chudobe v EÚ s 10,5 miliardami euro ročne? Najskôr nech sa EÚ postará a vyrieši problémy Európanov a až potom nech pomáha ekonomickým imigrantom. Načo sú nám v EÚ nejakí nelegálni ekonomickí imigranti, keď máme milióny svojich Európanov nezamestnaných a desiatky miliónov ohrozených chudobou??

Progresívci a liberáli v SR vôbec nevnímajú realitu, a hlavne to, že eurobyrokrati z Bruselu s platmi až do 20 tisíc euro sa starajú o všetkých, len nie o obyvateľov EÚ.  Začínam mať dojem akoby v Bruseli chceli, aby suverénne národy, kresťanstvo a hlavne tradičná rodina v EÚ zanikli a namiesto toho vznikol superštát Merkelovej a Macrona za podpory ekonomických moslimských, či nelegálnych imigrantov.

A toto Národná koalícia nikdy nedopustí, preto na tieto problémy budem aj ja, ako europoslanec, v EÚ upozorňovať a hlavne žiadať, aby EÚ riešila prioritne problémy Európanov a tým aj Slovákov! Budem aj Vaším hlasom v EÚ, preto podporte Národnú koalíciu č. 31.